Service

Bent u al bekend met onze service?

24 uur(s) service – kundig advies – maatwerk – montage van slangen en koppelingen

Klantgericht

Een klantgerichte service is de basis voor alle diensten en activiteiten van Baggerman. Wij investeren voortdurend in mensen, innovaties, voorraad en kennis. We hebben een wereldwijd distributienetwerk van vestigingen, wederverkopers en handelspartners opgezet. 

Wij bieden onze klanten, in de Benelux, een 24-uur(s) service, wat betekent dat u indien nodig tot 17.00 uur uw opdrachten kunt plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de goederen de volgende dag bij u worden afgeleverd. 

Advies

Wij bieden u een vakkundig advies, onze medewerkers beschikken over een grote kennis op het gebied van industriële slangen en koppelingen en velen van hun zijn al jaren actief in deze materie wat wederom resulteert in een passende oplossing voor al uw vraagstukken. Tevens zijn wij producent van een groot gedeelte van onze PVC slangen waardoor wij flexibel op grote en kleine behoeften kunnen inspelen en in onderling overleg slangen op klantwens kunnen produceren.

Maatwerk

Wij zijn in staat om voor elke klant een stuk maatwerk te leveren dit kan tot uiting komen in een bepaalde manier van aanleveren, werken met artikelkoppelingen van de klant, EDI bestel methodieken, neutrale verzending naar uw eigen eindklant, productie van slangen voorzien van uw eigen opdruk, etc. Al deze opties zorgen ervoor dat Baggerman levert conform uw wens om zo een hoge klant tevredenheid te realiseren en onze samenwerking te optimaliseren en intensiveren. 

Montage

Wij beschikken over een eigen montage afdeling waardoor wij snel en flexibel in staat zijn om compleet geassembleerde slangen voor u af te leveren. Tevens is het mogelijk om slangen hier te testen conform de gestelde eisen en worden er testcertificaten opgesteld. Slang assemblages worden uitgevoerd conform de NPR (Nederlandse Praktijk Richtlijn) 5527:2009 dit is een richtlijn voor controle, inspectie en keuring van industriële slang assemblages in de gebruiksfase. 
Baggerman is tevens SIR (Stichting Industriële Reiniging) gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoge veiligheidseisen van de industriële reinigingsbranche. En tevens keuren wij volgens voorschriften EN12115.

nl_NLNederlands